Новости

 Новата екстра за вградената прахосмукачка – DrawerVac!

Представяме Ви едно ново устройство, удобно и функционално, което се монтира под плота на кухнята или в шкафа. Почистването на трохите и отпадъците вече е лесно!

DrawerVac – това е допълнителна опция към системата,която улеснява почистването на кухненския плот от всякакви отпадъци.

Достатъчно е да се изтегли подноса DrawerVac и системата се активира. Остава само с четка или ръка да се подметат остатъците върху подноса DrawerVac. Прибирането на подноса DrawerVac автоматично изключва работата на системата. Не е необходимо той да се накланя – системата изсмуква всички отпадъци без остатък!
Размерите на  DrawerVac са : ширина 30,5 см - дълбочина 57,5 см - височина 3,5 см.

DrawerVac – това е изключително допълнение към всяка система за централно почистване. Още една възможност за качесрвено почистване на Вашата кухня, работния плот в офиса или работилница.

VROOM – нова технологична стъпка в почистването!
  
Компанията H-P Products, Inc. (САЩ) – производител на вградените прахосмукачки VACUFLO, представя иновативно устройство без аналог в областта на централизираното почистване: компактен и мощен вграден пневмокомплект за почистване  - VROOM™. Удачно допълнение към всяка централизирана система за почистване  и идеален инструмент за експресно почистване на  Вашата кухня  или антре!
 
Компактните размери позволяват  лесното вграждане на VROOM устройството във всеки шкаф, гардероб или под плота на кухнята. Притежавайки такава опция към системата, вече с лекота ще почиствате боклука и праха в кухнята, антрето, банята или склада. Главното е, че вече не трябва да изваждате дългия маркуч на вградената прахосмукачка или да използвате метлата .... VROOM – това е нова технологична стъпка в почистването!

 Пневмокомплектът VROOM се включва автоматично (при това, силата на засмукване е несравнимо по-висока от тази, която имат обикновените прахосмукачки) в момента  на изтеглянето и се изключва, когато маркучът се върне на мястото му. Благодарение на автоматичната система на събиране на маркуча (дължината му може да е до 7.5м), пневмокомплектът VROOM се монтира стационарно. Лекият и гъвкав маркуч достига и до най- труднодостъпните места. Пневмокомплектът VROOM има телескопична тръба, която се разтяга до 75см и аксесоари за меки и твърди настилки.         
 
Пневмокомплектът VROOM се произвежда в 2 варианта:
•    дълбочина*височина*ширина: 55 см*41 см*8 см, дължина на маркуча 7,4 м
•    дълбочина*височина*ширина: 45 см*41 см*8 см, дължина на маркуча 5,6 м
Монтажът на пневмокомплекта VROOM може да бъде извършен както на етапа на грубото строителство, така и във вече завършено помещение. Единственото условие за монтажа е да има изградена централизирана система за почистване. Идеалното място за пневмокомплекта VROOM е в кухненския шкаф .

HIDE-A-HOSE - Маркучът се изважда и прибира в или стената, или пода, или тавана.  Тази система улеснява максимално почистването, тъй като няма нужда от разнасяне на маркуч - единствено ръкохватка с накрайник.  

SPOT - всяко жилище има специфично място, където се събира повече мръсотия. SPOT е иделно решение за бързо и удобно почистване на тези места.

  

AKO ИМАТЕ ОБИКНОВЕНА ПРАХОСМУКАЧКА, ТО ТРЯБВА ДА ЗНАЕТЕ:

  • в средно голямо жилище за 1 година се събира 20 кг прах;
  • най-финния прах винаги си остава в помещенията, тъй като прахосмукачката не може да го задържи;
  • въздухът в нашите домове е от 20 до 50 пъти по-замърсен от този, който е на улицата;
  • за 1 денонощие ние вдишваме заедно с 15 кг въздух – около 2 супени лъжици прах;
  • в борбата със замърсения въздух човек изразходва повече от 80% от своя имунитет;
  • екологи считат, че най-опасната за здравето професия е тази на домакинята;
  • всеки 10 човек на Земята страда от алергия;
  • ежегодно 35-40 милиона човека попълват армията на «алергичните»;
  • между 45-85% от всичките алергични заболявания имат битов произход.