Екологичност на вградената прахосмукачка VACUFLO

Най-разпространената диагноза на специалиста-алерголог е „Вашето дете има алергия към домашния прах”. Медицината обяснява проявите на алергия като неадекватна реакция на организма към непознатите му вещества.

Домашният прах има сложен състав –  това са власинки от килими и мокети, косми от домашни животни, а също и микроскопични остатъци от кожата на самите обитатели, невидими с просто око акари.

Прахосмукачката не може да измени химичния състав на въздуха, но може значително да намали вдишваните с прашния въздух вредни вещества.

Учените са стигнали до извода, че отработеният въздух не трябва да попада отново в помещението.

За съжаление обикнивената прахосмукачка не може да бъде променена така, че да работи на този принцип. Постепенно решението е било намерено: преди 40 години американските инженери разработили вградена система за централно почистване VACUFLO от ново поколение - достатъчно проста и крайно удобна.

 

 Вградената система за екологично почистване VACUFLO чрез технологията True Cyclonic Cleaning гарантира максимално ефективно почистване на дома от прах и от онези най-дребни вредни частици – бактерии, вируси, алергени, които проникват чрез въздуха от улицата.

Te не могат да бъдат уловени и от най-съвременните филтри на обикновената прахосмукачка.

Циклонният метод на отстраняването на праха ефективно гарантира екологично почистване на въздуха. Процесът на очистване на въздуха става посредством завихрянето на въздушния поток в камерата без използването на филтри и торбички, като се постига пълно отделяне на праха от въздушния поток.

Хората, които преди са имали обикновени прахосмукачки, сега вече твърдят, че прахопочистването не е досадна и трудна дейност. Агрегатът има достатъчно мощност, за да може с едно минаване да се изтегли и събере целия прах и боклук, без да се налага повторно третиране и търкане на едно и също място.

Вградената система за почистване, веднъж монтирана, изключва всякакви  разходи по експлоатацията.

Собствениците на вградени системи за екологично почистване VACUFLO наистина имат късмет – това е здравословен начин на живот, максимална чистота, икономичност и удобство!