Къщи, апартаменти

 Системата за централно почистване VACUFLO може да бъде монтирана дори и в малки апартаменти. Основният агрегат заема съвсем малко място, така че спокойно може да бъде поставен на балкона или в подходящ шкаф. Собствениците на големи апартаменти биха могли да ги приведат в чист вид с VACUFLO в рекордно къси срокове. Собствениците на къщи биха се избавили от болките в кръста, възникващи при преместването на обикновената прахосмукачка от един етаж на друг.

Най-добре би било решението за монтаж на системата за централно почистване VACUFLO да бъде взето на етапа на строителството или ремонта на дома. Но в случай че решението човек да си облекчи живота е дошло по-късно, то няма проблем. Вградената рахосмукачка може да бъде монтирана за няколко дни, като се вземат предвид предпочитанията на собственика и индивидуалните особености на интериора. PVC тръбопроводът може да бъде скрит в окачен таван, подова замазка или вкопан в тухлена стена. Възможно е също той да мине по външна стена, като за целта тръбата се топлоизолира и декорира.

Системата за централно почистване VACUFLO оказва неоценима помощ на собствениците на домашни любимци. Космите по килимите и мебелите са неизбежната цена за общуването с четириногите любимци. Невъзможно е човек да се пребори с такова бедствие с помощта на обикновена прахосмукачка. Само след 20 минути филтърът се задръства и съответствено силата на засмукване чувствително намалява. С VACUFLO нещата се случват различно. Системата True Cyclonic без проблем се справя с неограничено количество косми и мъх без намаляване на силата на засмукване.

 

СХЕМА НА РАЗПОЛОЖЕНИЕТО НА СЪСТАВНИТЕ ЕЛЕМЕНТИ НА СИСТЕМАТА VACUFLO

.