Хотели

Хотелите се оценят по уюта, който създават, а какъв уют е възможен без чистота? Как може чистотата и хогиената в хотелите да се поддържат постоянно на най-високо ниво, при това икономично и ефективно? Решението е просто - система за централно почистване VACUFLO - най-съвременната система за почистване.

 За хотелите основното предимство при използването на прахосмукачките VACUFLO е безшумното почистване. Спокойствието на гостите на хотела няма да бъде нарушено нито от шума на двигателя, нито от дразнещия звук от колелцата на обикновената прахосмукачка. Камериерката не влачи след себе си тежко и неудобно оборудване, а повдига единствено лек, гъвкав маркуч с ръкохватка, към който се добавят всевъзможни аксесоари. Телескопичен удължител позволява безпроблемно почистване и на най-високите тавани. Към прахосмукачката има аксесоари, които лесно почистват запрашени щори, вертикални плоскости, трудно достъпни места, камини, килими, мокети, стълбищни стъпала и други.

Отсъствието на експлоатационни разходи е още един плюс и съществена икономия за собственика на хотела. Не е необходимо да се купуват скъпи филтри, торбички и други консумативи. Освен икономия на разходни материали, системата за централно почистване VACUFLO допринася и за значително намаляване на разходите за електроенергия и труд. Статистически изследвания показват, че използването на вградена система за почистване води до 30% икономия на време и до 45% икономия на електроенергия.